Додо

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Съществото "Додо" се е зародило в далечната 1967 г. , позната ни с "Гоемию снег" , в малката къщурка на една гъба за баня , оплодена от пияни нацисти. Докато растял , малкия Додо приел юдеизма за своя религия и започнал да движи с масони . Приятелите му го отхвърлили от гетото и затова сега той няма приятели и се крие по софийски канални шахти.

Додо борейки се за оцеляване
Увеличаване
Додо борейки се за оцеляване

Ранно детство и хероинови изживявания

В ранния етап от неговото творчество Додо станал и педераст , повлиян от Азис , Иван Костов и Малката Русалка .Има и непотвърдени сведения , че е изпращал еротични СМС-и на Яне Янев. От този момент е издирван от МВР и от пенсионирани агенти на КГБ . Същевременно , заради липсата на приятели , Додо започнал да употребява хероин собствено производство , който правел от старите си галоши и жлъчния секрет излизащ от лявото му зърно. Това вещество влияе като приема вълните на радио "Москва" и започва да ти става "яко"

Живот и препитание

Додо се препитава с отглеждане на костенурки за разплод. Интересното е че макар и евреин , Додо не е алчен и взима само по 150$ за едно ебане . Има и 2 крави в мазето , но те са най-вече за сексуалните му фетиши . В момента съществото населява каналът на кръстовището "5-те кьошета" , но тъй като вече е отворила канала си за общо ползване , кръстовище трябва да бъде прекръстено на "6-те Тепета"

Слухове и митове

Със името на Додо са свързани много митове и легенди , най-вече разпространявани от зли езици. Някои от тях са :

  • Кражба на пострадал при извънземна атака сателит от съветското разузнаване
  • Трафик с морска вода и производни
  • Участник в състезания с подводници на сухо
  • Собственик на ферма за шипков мармалад
  • Краде желязо и дава на бедните с надценка

Но ние всички знаем , че всички същества от подраздела "евреи" никога не биха живели на чужд гръб или да взимат пари без да връщат , така че тези слухове са необосновани и се отхвърлят от Бойко Борисов

Лични инструменти