Добри Божилов

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Добри Божилов -- изключително успешен интернет предприемач. Сиреч, не е умрял от глад. Участвал в ограбването на Топлофекация посредством лелинчо си Георги Рогачев.

Съдържание

Сатанизъм, символика и семейство

Сатанинската символика е белязала цялото семейство на Д.Б.

Лелинчо му - Георги (по аналогия със свети Георги), но пък Рогат - сиреч дяволски. Или, иначе казано, подобие на свети Георги, служещо на Дявола. Естествено, греховно белязан чрез кражба над беззащитния, трудов, измъчен, трудолюбив, честен български народ (посредством кражби от Топлофикация).

Както и самият Добри Божилов - прикрит намек, че той е добрият Бог, а другият е лош. Най-чист сатанизъм в действие.

В действителност Добри Божилов е една от по-низшите инкарнации на Антихриста.

Но разбира се най-важен отпечатък върху личността на Д.Б. оказва мамицата му. Кърмилницата (мамка му) е захваната за червения печатен орган на Партията Кърмилница (БйеСйеПйе) - Раболепническо Дело. Подритв... кхъ-кхъм.. подтикван от нея, ТОЙ прави първите си стъпки в журналистиката.

Добри Божилов - рицарят на перото

Клопките на отровения кот

Известно още евангелие на Добри от Книгата на Тъмния. (http://bgbook.dir.bg/book.php?ID=10926) Просветлява масите заблудени поклонници на Луникс и Лунната блудница, за да минат отново на страната на Рогатия.

"Става ясна и цената, която ще трябва да се плати от всеки, повярвал в тези магии..."
- проповядва той от страниците на Тъмното евангелие.

От коментарите за книгата става ясно, че е "знанието на цивилизацията". Освен този епохален труд, Добри се впуска смело в дебрите на интернет журналистиката:

КОМЕНТАРИ.ЦОМ

Човекът си коментира разни работи (http://www.komentari.com/) Въпреки че словоблудства срещу отворения код, Добри не се свени да го използва:

 	        © 2009 КОМЕНТАРИ
 Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.

Успехът на коментари.цом е умопомрачителен - дори се появява печатно издание, което е... ъммм... евтино (10ст.). Това дава сили на Д.Б. да се заеме с нещо наистина грандиозно - ебал-кани.цом (http://e-balkani.com/) (идеята е за тематичен сайт, ориентиран към битовата еротика, с включена домакинска посуда под всякаква форма и Д.Б. в ролята на титулярен фотомодел).

За съжаление опитът му бива осуетен от 13-я любовник на Лунната Блудница, върл почитател на Луникс и зъл хакер (http://georgi.unixsol.org/hacked-not/) - Георги Чорбаджийски. След като не успява да оглави тайното общество от енергийни вампири от Топлофекация - въпреки влиянието на лелинчо си (http://www.velichkov.eu/wordpress/?p=86) Д.Б. открива истинското си призвание - политиката:

Добри - социал-либерал-радикал-демократо-монархо-дясно-ляво политическата машина

След като окончателно се отърсва от идеалите на Кърмилницата (http://yavorescu.livejournal.com/9361.html) си, Добри изменя на 360 градуса политическите си възгледи.

Единствен член на българската интернет партия - което вероятно трябва да означава, че няма топки. Според неговото лично мнение това е най-добрата партия в България. Донякъде сме склонни да се съгласим, тъй като няма (а и няма шанс да получи) - представителство в парламента. Твърди, че е винаги отворен за нови членове. Естествено, твърд привърженик на правата на хомосексуалистите.

БИ Партия (http://www.bipartia.com/) (Вероятно трябва да се чете БИ-Сексуална Партия)

БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ И ИНТЕРНЕТ
- обещава Божилов на своите избиратели.
Обещавам също да докажа, че човек може да кара „Порше” с изцяло честен доход. Заплатата на евродепутат е 7 хиляди евро месечно.
С лизингова вноска от 3 хиляди евро мога да карам съвсем честно заслужено „Порше”. И вие като избиратели ще сте щастливи за мен.
Така ще мога по-бързо да обикалям страната и да се срещам с Вас.
Инвестицията в „Порше” ще е първото ми изпълнено предизборно обещание…
- обещава Добри във [форума на Радио Витоша (http://www.radiovitosha.com/board/viewtopic.php?t=18331&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=)]


Има и регистриран опит да проникне в европарламента, но за щастие е задържан от охраната, докато държал в ръката си задраскана бюлетина с дописано неговото име (естествено оградено с пентаграм). Според несвързаните му думи става дума за нагласен вот.

Последва (почти успешен (http://lyust.org/?p=52)) опит за завземане на кметския пост. Трябвайки му 500 подписа за кандидатура, той решава да ги закръгли на 666 - и логично, следвайки тъмните учения, подписите са направени с кръв.За съжаление поддръжниците му измират от кръвозагуба, преди да стигнат до урните (след кремацията достигат до ДРУГИТЕ урни...)

Разбира се, по-късно идва и звездният му миг - неговото име ще бъде отпечатано върху ИСТИНСКА бюлетина (благодарение на Пяне Пянев). От радост Добри е поместил на всичките си сайтове шматкащо се нагоре-надолу надписче, известяващо щастливото събитие. Без никакво съмнение Добри Божилов е избора на интернет поколението - на заченатите чрез киберсекс.

Връзки

Лични инструменти