Гноми

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

Гномите (от англ.опасен международен финансист) са раса, произлезли от масоните, за които са характерни малки размери. Един нормален гном е с височина около метър, метър и десет сантиметра. Има потвърден случай за гном, на който са направили клизма, като след процедурата субектът достига внушителният размер от метър и тридесет сантиметра височина.

Съдържание

Поява

Счита се, че първият гном се е появил след неуспешна кръстоска между човек и карпуза. В резултат от този експеримент се появява чистокръвен гном. За първи път гномите са се появили в Перник, но в момента са силно разпостранени в цял Абсурдистан. По непотвърдена информация Иван и Андрей произлизат от гномски род.

Особености на вида

Гномите са известни с факта, че много често използват главата си, за да нанасят серия от удари. Като условен термин за тази дейност се е наложила думата главобой. Характерна черта на гномите е това, че те обичат да правят пакости. Ярки примери за пакости, извършени от гноми, са накланяне на кулата в Пиза, умишлено пробиване на дупки по пътищата посредством главобой, често спиране на ел. захранването на малки селища както и краденето на чорапи. Гномите си падат и по дребни пакости. Обичайно за един гном в училище е прилагането на главобой върху свои съученици, наличие на втренчен поглед в учител, изпускане на силно дразнещи газове по време на учебен час, който пряко влияе на дихателната система на хората и др. Гномите са известни с това, че много бързо приемат и асимилират информация, което води до бурни реакции сред обкръжаващите гнома хора. Гномите умеят да запояват електронни схеми с поглед. Някои представители на вида имат способност да издават силен дразнещ звук след употребата на газирана напитка по време на размножителния си период.

Известни факти за гномите

  • Няма женски гноми, всички са мъжки пол.
  • Гномите обичат да правят пакости.
  • Характерна дейност за гномите е главобоят.
  • Гномите са много добри заварчици.

Цитати

"Are you talking to me?"
 - Гном към хора, дразнещи го рано сутрин.
"OMG! Много си тъп уее!"
 - Гном изразява пренабрежение към човек, който е на притовоположно от него мнение.
"Оф, <subject_name>, много си прост!"
 - Гном казва на човек колко е прост според него.
"Не така уее!"
 - Гном показва как правилно се запоява електронна схема.
Лични инструменти