Бегемама

от Всичко за 1 лев, свободната енциклопедия

aka Дейбаваштамама aka Бегедрама


Кои са теБегемама (на ингилизки bgmamma) е тайна организация, в която членуват дамите, които разбират добрата енергия (вж. Паулу Коелю), Кухи Тъпи Лелки, бременни жени, дилъри и тем подобна пасмина.


За какво се борятТова не е много ясно, тъй като конспирацията в тяхната организация е на високо ниво. Повечето опити (дори от страна на илюминатите) да внедрят агенти в организацията, засега са пропаднали. Никой нормален таен агент не може да понесе разговор, по-дълъг от 10 минути с член на бегемама (дейбаваштамама). Рекордът засега е 11 минути и 23 секунди, след което тренираният агент на тайните служби получава инсулт, в последствие оцелява полу-парализиран и бръщолевещ за кварцови лампи, аминокиселини, кърма и HPUX 11.23.

Членовете на организацията си комуникират чрез кодирани съобщения, които се вграждат чрез тайни стеганографски методи в картинките на аватарите, които използват на форума на организацията.

Кодирано в аватар тайно съобщение на бегемама. Клъстер от 10.000 high-end машини в NSA работи вече 561 дена и 14 часа и все още не го е декриптирал. Ако някой случайно успее да го направи - наградата е 250 хиляди долара.
Кодирано в аватар тайно съобщение на бегемама. Клъстер от 10.000 high-end машини в NSA работи вече 561 дена и 14 часа и все още не го е декриптирал. Ако някой случайно успее да го направи - наградата е 250 хиляди долара.
Аватарчетата обикновено изобразяват бебета в близък и далечен план, цветя, котки, стилизирани изображения на деца в стил анимационен филм и т.н. кичозни безсмислени глупости. Самите съобщения във форумите безспорно се пишат просто за заблуждение на противника, тъй като се абсолютно безсмислени излияния, често имащи вид на излезли от някой циклофреничен ум. Въпреки това група израелски учени са постигнали огромен успех, свързвайки всеки 13-ти символ от безсмисленият пост с определена последователност от байтове от EXIF хедъра на картинката, съдържаща кодираното съобщение. По този начин те извличат MD5 хеш, който отговаря на хеша на изречението Еби си майката цървул прост!. Дали това е съвпадение или не, все още не е ясно.

Съществува друга теория, според която бегемама всъщност е илюминатска организация, служеща за прикритие на тяхните конспиративни идеи. Целта е да се отклони вниманието на населението от наболели проблеми от сорта на извънземната инвазия и етническото прочистване в Дарфур, чрез контролиран тормоз от страна на жените върху мъжете. Все пак, човек не може да бистри световната политика и да се бие срещу сивата напаст, когато има да сменя по 4 пелени на ден и да решава диференциални уравнения, свързани с температурата на млякото в биберона.Врагове на бегемамаНе липсват и врагове на тази организация. Това са най-вече хейтърите, блекметълистите, част от потребителите на Луникс (включително тези на Кремиковци Линукс). Също така една определена самоинициативна, нихилистично-настроена прослойка от множеството потребители на Амфетамини. За последното, доказателство е следният пост във форума на бегемама:


Q si eBete MaiKata be kuRvi deBeli! Az pA 6e sI dRuSam vIe smEnqiTe PAMPERSI!!!
- EvIl``hOuSeR


Който бива изтрит след 2 минути. След още 2 минути бива затрит и абсолютно неадекватният отговор на една от дамите разбиращи от добрата енергия, с аватарче - фея.

Форумът е любимо поле на изява за всички злоупотребили с алкохол масони.


Инвазията на бегемама (дейбаваштамама)


За жалост, форумът на бегемама не е единственото място, където членовете им се подвизават. Едно крило на организацията се занимава с тероризиране и тролстване във всякакви други форуми. Познават се по това, че пост-ват същите безсмислени малоумни циклофренични мнения в унисон с добрата енергия и божественият позитивизъм. Аватарчетата им обикновено са 1:1 с тези от форума на бегемама - разни бебета, феи, котки, анимационни герои, понякога цветя. Имат навика да изкарват от релси нормалните потребители и чрез серия манипулации, свързани с позитивизма и всепоглъщащата любов, да принуждават администраторите да ги бан-ват. Интересен е въпросът дали аватарите, които интернет-терористите от бегемама употребяват в други форуми съдържат също скрити послания, но най-вероятно това е така, иначе не би имало смисъл Гугъл да индексират такива простотии.

Лични инструменти